Video - Alex Grdić: Muškarcu nisu potrebne dlake da bi bio muževan

"NEVJEROJATNO je kako je brazilska depilacija zainteresirala javnost. Mi smo tim prilogom htjeli prikazati bolnu situaciju i cijeli taj proces koji svakodnevno rade sve normalne žene od krvi i mesa koje će sve pretrpjeti samo kako bi bile lijepe", komentirala je za Index bivša misica Aleksandra Grdić koja je u svom prilogu "Apsolutno Alex" isprobala čari kozmetičkog tretmana zvanog brazilska depilacija.

"Stisnula sam zube i preživjela"

U studiju kod svoje prijateljice i kozmetičarke Mirele Aleksandra je došla u društvu svog psa Flya i ekipe Nove TV, koji su bolni proces zabilježili kamerama. "Kako sad dolazi proljeće i ljeto namjeravala sam napraviti takvo nešto, a Mirela koja se brine o mom licu ima kozmetički salon čije sam ja zaštitno lice pa me tako uspjela nagovoriti na brazilsku depilaciju. Bilo je jako, jako bolno", otkrila nam je Alex kojoj ovo nije prvi susret s voskom.

"Brazilsku nisam probala jer sam čula da jako boli, ali depilirala sam noge voskom što se ne može usporediti, ali ipak, stisnula sam zube i preživjela", kaže Aleksandra kojoj je kozmetičarka počupala sve dlačice. "Da, naravno da mi je sve skinula. Osjećaj je isti kao prije. Super mi je jer ne moram biti opterećena i trčati doma prije revije da se depiliram", otkrila nam je bivša misica.

"Volim depilirane dečke"

"Sad sam mirna mjesec i pol i naravno da se osjećam ugodnije. Inače ne volim bilo kakvu dlakavost po tijelu", priznaje Aleksandra koja nema omiljenu frizuru već je najbolja formula za to što manje dlaka. "Volim kada se dečki depiliraju. Imam mnogo prijatelja koji depiliraju prsa i leđa zato što im je jednostavno lakše ako treniraju pa se manje znoje, a glatka koža inače ljepše izgleda".

"Meni dlakavost kod muškaraca ne predstavlja problem, ali svaki je muževan onoliko koliko se on osjeća da može biti i da s tom energijom više seksepilan i muževan", rekla nam je Aleksandra Grdić koja za kraj dodaje kako nije pravilo da su dlakavi muškarci manje ili više seksualni.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više