VIDEO Članovi hrvatskog benda na pozornici u Ljubljani skinuli gaće i bacili ih u publiku

Foto: Press

POPULARNI Kvarnerski bend Koktelsi održao je koncert u Ljubljani, kojim su promovirali svoj novi singl "Kreni" koji je u samo dva tjedna zasjeo na prvo mjesto Jadranske top liste.

Koktelsi već osamnaest godina uspješno djeluju na području Istre i Kvarnera, a novim singlom odlučili su osvojiti regiju. U tome su uspješni, jer su se u samo dva tjedna popeli na prvo mjesto slovenske Aktualove Jadranske top liste i ostavili iza sebe Lidiju Bačić i grupu Vigor.

Ovi osebujni glazbenici poznati po atraktivnom, energičnom scenskom nastupu i kostimima ni ovaj put nisu razočarali svoju publiku. Odjeveni u kiltove izazvali su oduševljenje, ali i znatiželjnu.

"Uvijek nas pitaju što nosimo ispod kiltova?! A zašto trošiti riječi, odlučili smo napraviti pravi performans", izjavio je Nikola Peršić, frontmen benda nakon što su izveli scenu striptiza na pozornici pred 15.000 ljudi, a koji je očekivano izazvao reakcije oduševljenja ženskog dijela publike. 

Tisuće upaljenih upaljača i mobitela u publici stvorili su savršenu atmosferu za samu završnicu koncerta. Koktelsi su izveli "Cesaricu" dragog kolege Olivera Dragojevića, a slovensku publiku pozdravili su riječima: "Da ne ispadne da se samo svađamo i to oko Piranskog zaljeva, ima i nešto što nas spaja".

Nikola je organizatoru koncerta poklonio potpisani dres NK Rijeke, s obzirom na to da je uz pomoć najboljeg slovenskog trenera Matjaža Keka, taj klub osvojio prvenstvo i kup.

Pročitajte više