Video - "Da si htjela": Tinejdžerice, oprez, Mark Marku ima vrući spot!

MARK MARKU, mladi talentirani pjevač koji je tijekom posljednje sezone glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu osvojio srca brojnih tinejdžerica, snimio je svoj prvi spot za aktualni singl "Da si htjela", a premijerno ga možete pogledati na Indexu.

Svojim talentom, ali i strašću koju gaji prema glazbi, Mark je zaslužio da ga pod svoje okrilje uzme vrhunski tim stručnjaka, među kojima su i suradnici Tonyja Cetinskog. Režiju Markovog prvog spota potpisuje Marko Butraković. U spotu intrigantnog scenarija se uz Marka pojavljuje i Claudia Antičević, ljepotica s otoka Lastova koja trenutačno živi u Zagrebu i koja je sve oduševila svojim šarmom.

Pjesmom "Da si htjela" je Mark već osvojio glazbene ljestvice mnogih radijskih postaja u Hrvatskoj. Na nekima od najslušanijih radijskih postaja "Da si htjela" je po slušanosti na drugom mjestu, što je za mladog glazbenika i njegov prvi singl, mora se priznati, ogroman uspjeh. Tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje Miro Buljan.

"Glazba je moj život, ljubav i sve radim da bi bio što kvalitetniji i uspješniji u poslu koji sam izabrao. Na snimanju spota smo od jutra do navečer, već dva dana i nije mi ništa teško. Vjerujem ljudima koji su oko mene i znam da čine najbolje moguće. Napravit ću sve, ponoviti i po deset puta, ali jedino tako ćemo svi biti zadovoljni rezultatom", kaže Mark Marku i dodaje: "Jako sam zadovoljan scenarijem i jedva čekam da vidite moj prvi spot `Da si htjela`".

Provjerena ekipa vrhunskih profesionalaca koja je radila na Markovom spotu, uključujući redatelja Marka Butrakovića, jednoglasno je ustvrdila: "Mark je vrhunski profesionalac. Iako mu je ovo prvi spot, on se ponaša kao da mu je 27. po redu".

Pročitajte više