Video: David Beckham pokazao Kevinu Garnettu kako se gađa koš

DOK JE boravio u SAD-u, u Los Angeles Galaxyju, engleski nogometaš David Beckham se zbližio s NBA zvijezdama, posebno sa članovima Los Angeles Lakersa.

No, Beckham nije radio razlike, pa je tako jednom prilikom proveo ugodne trenutke s Kevinom Garnettom, igračem Bostona koji je u prošlom velikom finalu zajedno sa svojim Celticsima pobijedio Lakerse.

Beckham je pogodio koš iz prvog pokušaja

Dva Adidasova manekena su se natjecala u sportu koji daleko više leži Beckhamu, makar ima dodirnih točaka i s Garnettovim poslom. Naime, morali su udarcem nogom pogoditi koš.

Prvi je na redu bio krilni-centar Bostona, no pokušaji su se redali, a koš Garnett nije uspio pogoditi. Najbliže je bio u trenutku kada je prebacio koš: lopta je udarila u stražnji krov, odbijala se preko table i skoro se spustila u koš. No, takvo što se ipak nije dogodilo.

Beckham je, pak, uzeo loptu i u prvom pokušaju je precizno pogodio zamišljenu metu. No, po mnogim navodima iz američkog tiska realno je da će u budućnosti biti sve manje druženja Beckhama s NBA zvijezdama. Navodi se da je Milan sasvim blizu realizacije otkupljivanja ugovora od Los Angeles Galaxyja.

Totalsport
Foto: JLP

Pročitajte više