Video: Direktor srpske firme zabranio zaposlenicima da smrde

"NEMAM namjeru padati u nesvijest i povraćati svaki put kad razgovaram s nekim", kazao je direktor srbijanske tvrtke Telegroup, autor pravilnika kojim prijeti otkazom smrdljivim zaposlenicima.

"Moto naše firme nije 'Smrdi i pusti druge da smrde', a bogami ni 'Od smrada nitko nije umro, od propuha je', već 'Telegroup - partner za vaše telekomunikacije'", započeo je direktor sa svojim uputstvima u kojima daje do znanja da za neuredne zaposlenike nema mjesta u Telegroupu.

Cijelu priču, koja je zbog neobičnog načina komunikacije zanimljiva i duhovita njegovim zaposlenicima, započela je gripa koja je pogodila Telegroupov kadar, kada je došlo do povećane uporabe češnjaka zbog poboljšanja imuniteta.

"Od vas očekujem, bez izuzetaka, pranje kose, promjenu garderobe, pranje zuba, češljanje... Kad smo kod pranja zuba - nemam namjeru padati u nesvijest i povraćati svaki put kad razgovaram s nekim!", kaže direktor.

On je svojim radnicima rekao i kako tuširanje jednom dnevno neće ostaviti neželjene posljedice na njihov organizam te da oni nisu mufloni ili arktičke foke, koji žive u posebnim klimatskim uvjetima, pa da bi im trebao zaštitni sloj. Nakon što je pravilnik zaveden u tvrtki, direktor kaže i da je donio rezultate.

"Već ove godine šetajući se tim prostorima osjeća se apsolutna svježina“, kaže šef Telegroupa.

H.A.
Foto: B92

Pročitajte više