Video - "Divlja" Maja Šuput: Pogledajte kako pjeva na engleskom

PREMIJERA spota hrvatske verzije pjesme "Nevaljala" održala se na promociji istoimenog albuma 22. rujna, kad je Maja ujedno proslavila i svoj 32. rođendan. Sad je gotov i spot za englesku verziju pjesme, "I can be wild".

Autorica teksta pjesme "Nevaljala" je Antonija Šola, glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a englesku verziju teksta prilagodio je Michael Bloch. Maja Šuput je prije mjesec dana sa svojom mnogobrojnom ekipom snimila visokobudžetni spot za naslovnu pjesmu s albuma "Nevaljala", koji je izašao početkom ljeta, kada je ujedno snimljen spot za englesku verziju pjesme. Puna dva tjedna trajale su pripreme za realizaciju snimanja ovog atraktivnog spota, dok je samo snimanje trajalo dva dana.

Prvi dan snimanje je bilo na Pagu, gdje je Maja snimala i kadrove iz helikoptera u kojem se vozila iznad otoka. Drugi dan snimanje se nastavilo u Loparu na Rabu, na privatnom ranču, idiličnoj plaži i na luksuznoj jahti. Kako i sam naslov pjesme glasi "Nevaljala", ovaj put Maja se zaista pokazala u drugačijem svjetlu te je za potrebe snimanja odglumila nevaljalu i bezobraznu djevojku, kako i sam tekst pjesme govori, pa se prema scenariju na kraju i potukla sa djevojkom koja joj je glumila suparnicu. Spot je snimljen u režiji poznatog režisera Dejana Miličevića.

Pročitajte više