Video - Drew Barrymore: Zajebala sam držanje govora na Zlatnim globusima



DREW BARRYMORE već je 27 godina u showbussinesu i još uvijek je hvata trema od javnog nastupa. Glumica je priznala da nije pripremila govor, jer nije očekivala nagradu, ali se zato njezina zahvala pretvorila u višeminutno blebetanje.

Primajući nagradu za najbolju glumicu u televizijskom filmu "Grey Gardens", Drew je bila očito u šoku i iz nje je potekla nesuvisla bujica riječi. "Tako sam nervozna što ne znam pravila ponašanja primjerena za dolazak ovdje i primanje nagrade, ne znam", blebetala je glumica. Počela je s pričom kako je od malena prisutna na ovakvim događajima, nastavila sa zahvalama u kojima je zaboravila na svoju kolegicu iz filma Jessicu Lange i svog dečka Justina Longa.

Zatim je nastavila s pričom o događajima u svijetu pa se još malo zahvaljivala i na kraju, nakon što je još nekoliko puta rekla "hvala" ispraćena je velikim pljeskom. "Tako sam zajebala držanje svog govora", rekla je nakon silaska s pozornice. Priznala je da se nije pripremila, jer nije očekivala da će nešto osvojiti. "Mislim da je Mo'Nique to najbolje rekla, ne želiš znati, misliti ili pretpostaviti da ćeš nešto osvojiti", rekla je Drew i dodala da je mislila da će se onesvijestiti na pozornici.

Pročitajte više