Video: Ekskluzivno pogledajte spot novog Flyerovog singla "Inspiracija"

FLAYERI su snimili spot za najavni singl novog albuma, pjesmu koja se krije iza imena "Inspiracija", a spotom su obožavateljima htjeli pokazati gdje je zapravo ovaj prisni, obiteljski bend nastao i stasao. A nastao je u podzemnoj garaži u Maksimiru, koja je danas članovima benda drugi dom, ali i mjesto iz kojeg crpe vječnu inspiraciju. Snimatelj i redatelj spota "Inspiracije" je Tomislav Brdjanović, Flayerov dugogodišnji prijatelj i suradnik, koji za sebe kaže da se osjeća gotovo kao pridruženi član benda, šesti multimedijalni prst.

"Nema lažnog glamura, nema lažnog sustava vrijednosti, spot je zamišljen tako da bude prirodan, da pokaže gdje je bend stasao, gdje nastaju pjesme, gdje vježbaju", ispričao nam je Brdjanović, a koncept spota osmišljen je, kaže, zajedničkim snagama.

"Na ideju smo došli zajedničkim snagama, inspiracija je trenutna, neki elementi su postavljeni, ali odlučili smo ostaviti element spontanosti i prirodnosti. Mogu reći da se osjećam kao obiteljski redatelj, kao multimedijalni šesti prst", napominje.

Inače, pjesma "Inspiracija" bogata je elektronikom i žestokim zvukom, ali i dalje održava Flyerovu melodičnost, jednako kao i kompletni treći album koji je tek u nastajanju, a kojem produkciju radi cijenjeni i traženi Samir Kadribašić.

A Flyer je, kao pravi obiteljski bend nedavno dobio i prinovu - vokal Petra i bubnjar Željko postali su ponosni roditelji, te tako zapečatili svoju poslovnu i privatnu suradnju.

V.V.
Foto: B.Č.

Pročitajte više