Video: Erotski nabijeno svlačenje glumice Tiffani Thiessen

MNOGI se sjećaju glumice iz serije Beverly Hills 90210 Tiffani Thiessen koja je glumila zločestu Valerie Malone u koju je neko vrijeme bio zaljubljen popularni Brandon. Ta ista glumica otprilike dvadeset godina kasnije svojim zamamnim poprsjem i nabijenim seksipilom mami uzdahe i muškarcima i ženama. Snimka u kojoj, među ostalim, lagano svlači majicu i ostaje u kupaćem kostimu prikazana je na "Funny or Die" kada govori o svojem životu.


Tiffani je rođena u kalifornijskom Long Beachu 23. siječnja 1974. godine i postala je poznata po ulogama Kelly Kapowski u seriji "Školsko zvono" i već spomenute Valerie Malone u seriji "Beverly Hills 90210".

"Ja sam mutant"

"Ja sam mutant, imam toliko puno toga u sebi, a polovicu uopće niti ne znam. Njemica sam s jedne strane, Grkinja i Velšanka s druge. Majka je tamnoputa, a plave oči sam naslijedila od oca", rekla je glumica. Kako je sama napomenula, jedan od bitnijih izvora inspiracije joj je brat Todd, a u majci i baki vidi svoje uzore. Njezin ujak Roger Ernest je studirao sa Stevenom Spielbergom i sudjelovao u zajedničkom scenariju za školski film "Slipstream". Ujak joj se pojavio i u filmu "Close Encounters of the Third Kind" te u "The Sugarland Express". U oba filma glumio je policajca. Ernest je bio prvi član njezine obitelji koji ju je počeo nagovarati na glumu i ulazak u svijet showbiznisa.

Što se privatnog života tiče, Tiffani je o 2001. do 2003. godine bila zaručena za glumca Richarda Ruccola, 9. lipnja 2005. godine udala se za sadašnjeg supruga Bradyja Smitha.

Pročitajte više