Video: Gala i Ella od svog prijateljstva žele napraviti unosan biznis

U ZADNJE vrijeme ne postoji društveno događanje u metropoli na kojem se fotografima ne smješkaju Ella Dvornik i Gala Svilan, nove najbolje prijateljice koje otvoreno priznaju kako su se počele družiti "jer je to medijima bilo jako zanimljivo". Početne interese, kažu djevojke, zamijenilo je pravo prijateljstvo, pa dane provode zajedno u obilasku evenata i planiranju budućnosti, u kojoj će, nadaju se, svoje prijateljstvo itekako unovčiti. Po uzoru na američke "IT djevojke", Gala i Ella uživaju u medijskoj pažnji, a Video Indexu otkrivaju što žele postati kad im prešetavanje po eventima prestane biti napeto.

Mediji su prošlog tjedna pričali o svađi kćerki poznatih roditelja, koje se sve češće smiješe s naslovnica iako zapravo ne rade ništa, odnosno, ne pjevaju, nisu manekenke, a ni svijet glume im nije nešto posebno privlačan. Ella i Gala otkrivaju nam kako je riječ o neistinama, a kći Siniše Svilana dodaje: "Kad se bude moglo dobro naplatiti, onda ćemo se posvađati!".

Djevojke su, po svemu sudeći, shvatile da je u modernom društvu "branding" jedna od najbitnijih stvari, pa su bez problema prihvatile medijsku priču o nerazdvojnim kćerima poznatih roditelja, a samo je pitanje vremena kad će svoje prijateljstvo početi i naplaćivati. Rado se odazivaju na sve evente i zajedno snimaju editorijale, druže se s Markom Grubnićem i ostalom "estradnom ekipom", a samo je pitanje vremena kad će u priču upasti reality show ili zajednički album. I dok se moralisti zgražaju nad djevojkama koje su "poznate ni zbog čega", Gala i Ella smiju im se u lice, uživaju u svakom trenutku kojeg provode pred objektivima. Dok traje, dobro je.

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Luka Travaš, Kristijan Horvat
Video: Tomislav Brdjanović

Pročitajte više