Video: HRF počeo mlakim tulumom, Nives Celzijus se ukazala u maniri dive

HRVATSKI radijski festival službeno je počeo sinoć i to partyjem dobrodošlice na terasi hotela Milenij. Iako smo očekivali glamur i barem pokojeg izvođača, sinoć se okupila tek nekolicina poznatih, među kojima su bili Neda Ukraden, Nives Celzijus i Vanja Rupena. No, i oni su brzo zbrisali u potrazi za boljom zabavom. Ipak, uspjeli smo nekoliko riječi izmamiti od Nives, koja se u maniri prave zvijezde počela prema novinarima držati prilično suzdržano.

"Jako sam sretna što sam ovdje. Iznenadio me poziv da vodim festival, naravno, nisam to baš očekivala, ali opet i nisam bila iznenađena previše. U svakom slučaju, ovo je velika čast", diplomatski nam je rekla, a kada smo je upitali za prvu reakciju na Hrvačićev poziv, opet nije bila posebno rječita. "Pa nisam vrištala ili skakala od sreće, to ne. Ipak imam 27 godina", uozbiljila se Nives. Kasnije smo doznali da ju je tijekom poziranja fotografima napustila pratnja koja je terasu hotela napustila ne pričekavši našu zvijezdu, međutim, u ulozi viteza našao se Vedran Strukar.

Nedi Ukraden ni poplava s fontane nije pokvarila raspoloženje

Ipak, koliko god je party bio miran i neuobičajeno tih, uspjeli smo naići na Nedu Ukraden. Veseloj Nedi nije smetao ni vjetar, ni poplava koju je izazvala "radijska" fontana, a nekadašnja jugoslavenska zvijezda pokazala je kako ima  energije, u najmanju ruku, više nego pola okupljenih gostiju zajedno. Veselo je čavrljala sa svima, fotkala se s novinarima i vrijedno vlastitim aparatom skupljala fotografije za privatni album, a zabavu je napustila među posljednjima. Nakon odlaska Nede Ukraden, terasom se šetala samo pokoja hostesa u nadi da će upravo ona zarobiti maštu i objektiv okupljenih paparazza.

Domaći se okupili ispred hotela ne bi li upali na tulum

I da ne ispadne kako sinoć u Mileniju nije bilo glamura, Opatija je uspjela ono što rijetkima u Hrvatskoj uspijeva - domaći znatiželjnici, a pretpostavljamo da je među njima bio skriven i pokoji turist, okupili su se ispred ulaza na terasu ne bi li vidjeli koju zvijezdu, dobili autogram ili se čak fotkali s njom. Iako, nažalost, nismo vidjeli da je to nekome pošlo za rukom, bilo je zgodno vidjeti kako toga ima i kod nas. Premda je ovo bio tek party dobrodošlice, a velike face hrvatskog showbiznisa se tek danas očekuju, neki od okupljenih gostiju sinoć su se itekako dobro zabavili.

Pročitajte više