Video - Indexova manekenka Lea Biljman: Sve se može kad se hoće

LEA BILJMAN prema glasovima čitatelja Indexa izabrana je kao manekenka Dreft Fashion Weeka. Lea ima 21 godinu, studira pedagogiju i anglistiku te govori četiri svjetska jezika. Kakvog iskustva ima u manekenskim vodama i kako joj se svidjela prva večer DFW-a otkrila nam je sinoć, na licu mjesta.

"Kada sam izašla na binu osjećala sam se kao da ništa drugo osim mene ne postoji"

Iako joj manekenstvo nije ništa novo, s obzirom da je već nosila modne revije, Lea je jučerašnji osjećaj opisala kao da je bila sama na pisti. "Pozitivno sam se iznenadila i uopće ne znam kako da opišem kako se osjećam. Kada sam izašla na binu osjećala sam se kao da ništa drugo osim mene ne postoji", rekla nam je 21-godišnjakinja.

Za svoje kolegice manekenke, Lea je imala pozitivne komentare, baš kao i za dizajnere te cjelokupnu organizaciju. "Svi modeli koje sam nosila su jako lijepi, drugačiji svaki na svoj način, ali bitno je da su nosivi. Kolegice su znale da sam došla preko Indexa, ali nije bilo ljubomore. Kad sam se pojavila odmah su mi čestitale i zapljeskale", otkrila nam je simpatična Zagrepčanka. 

Lea priznaje da se ugodno iznenadila kad je saznala da je pobijedila. "Ovaj put nisam bila na castingu, prijavila sam se iako sam mislila da je to sve namješteno, ali tu sam, i očito je da nije. Ne znam zašto su mene izabrali. Naravno da ulogu u cijeloj priči imaju moji prijatelji, ali opet, to su tisuće glasova, a ja nemam toliko prijatelja ", dodaje manekenka kojoj je glavni životni moto - "Kad se hoće sve se "može".


"Kao klinka sam imala priliku baviti se manekenstvom u inozemstvu, ali obrazovanje mi je bilo na prvom mjestu. Sada studiram dvije stvari, a planiram upisati i nešto treće. Iako imam tek 21 godinu mislim da to neće biti problem, sve se može kad se hoće. Najlakše je naći ispriku, ali ako nešto zaista želiš uvijek ćeš naći način da to ostvariš", rekla nam je oduševljena Lea Biljman koja je posebno zadovoljna brojnim nagradama.

Podsjetimo, poslastica koja očekuje pobjednicu je putovanje koje daruje Kontakt Tours - advent u Pragu i Beču, s uključenim prijevozom, noćenjem s doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice, razgledavanjem Praga i Beča s lokalnim vodičem. Da bi održavala svoju ljepotu i njegovan izgled i dalje, pobjednica će biti nagrađena i sa cjelodnevnim wellnessom sa masažom u Aspa wellnessu u službenom hotelu FWZ-a, Hotelu Antunović, godina dana fitnessa u First Fitness&Squash Toweru.

Također, nagrađuje je i Neckermann poklon bonom od 1.000 kuna, a svoj ten će moći održavati u Mexico Sun solariju, gdje će imati pravo na pet sunčanja. Osim toga ljepotica će biti nagrađena i sa Dreft VIP poklon paketom s brojnim proizvodima te kino ulaznicama za bilo koji film u Cinestaru za dvije osobe. Savršenu frizuru garantirat će frizerski salon Rene, a uz to najljepša djevojka će uživati u poklon paketu Limoni parfumerije i Lancomea. Osim toga, Obala promet daruje pobjednici ekskluzivni šampanjac Moet Chandon sa Swarovski kristalima, a In Sportina darovat će joj odjeću.

Indexovi posjetitelji koji su glasali također će biti nagrađeni, o a o nagradama će biti obaviješteni u ponedjeljak.

Pročitajte više