Video: Jennifer Aniston zapjevala u showu Ellen DeGeneres

GLUMICA Jennifer Aniston je tijekom svojeg gostovanja u showu Ellen DeGeneres pokazala i svoje pjevačke sposobnosti koje će javnosti pokazati u svojoj novoj glumačkoj ulozi u filmu "Goree Girls". Film se bavi skupinom zatvorenica iz četrdesetih godina prošlog stoljeća koje osnivaju country bend, a Aniston će biti glavna pjevačica.

Na Ellenin nagovor, 40-godišnja Aniston je otpjevala dio pjesme "I've Got a Crush on You" Franka Sinatre, a voditeljica se osvrnula i na Jenniferin ljubavni život. "Stalno se priča kako si tužna, shrvana, ali uopće ne izgledaš tako", rekla je DeGeneres aludirajući na učestale napise koji Jennifer prikazuju kao ostavljenu ženu. "Znam i nikako mi nije jasno kako uvijek takva ispadnem u medijima", odgovorila je Aniston.

Jennifer je s Bradom Pittom bila u skladnom braku četiri godine, a razveli su se u kolovozu 2005. jer je na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" buknula ljubav između Brada i fatalne Angeline Jolie. Nakon razvoda, Aniston je povezivana s različitim muškarcima, ali ni jedan odnos nije bio dugotrajan i stabilan. Posljednji je glazbenik Johnu Mayeru s kojima se Jen, navodno, pomirila nakon petomjesečnog prekida.

Pročitajte više