Video: Kylie Minogue se potukla sa sestrom Dannii

ZA POZNATE sestre iz Australije kažu da se oduvijek nisu dobro slagale, točnije, da je Dannii već godinama ljubomorna na Kyliein planetarni uspjeh kojeg, unatoč ponekom hitu, nikako ne uspijeva nadmašiti. Sestre su se u posebnoj emisiji o Kylie Minogue odlučile našaliti, pa su snimile skeč po uzoru na Joan Collins i Lindu Evans iz nekoć popularne "Dinastije".

Ovaj skeč samo je mali dio posebne emisije koju će za nekoliko dana emitirati britanska televizija ITV, a posvećena je 20-godišnjoj karijeri jedne od najpoznatijih pjevačica na svijetu. Kylie se priprema za veliku turneju povodom izlaska novog albuma "X", a za gledatelje ITV-a premijerno će izvesti nove pjesme te ih podsjetiti an najveće hitove.

Dannii Minogue trenutno je sutkinja u popularnom britanskom reality showu "X Factor", no u ostatku Europe i SAD-u poznata je po nekolicini klupskih hitova. Iako novinari uporno spominju svađe između poznatih sestara, one još upornije demantiraju. "Dannii je moja najbolja prijateljica i najveći oslonac. Naše eventualne svađe tipično su sestrinske, a što se tiče naših karijera, bezrezervno se podržavamo i veselimo uspjesima", rekla je Kylie.

D.K.

Pročitajte više