Video: Ljepotice i motori - Megan Fox zajahala veliku zvjerku

BORBA za Zemlju je završila, ali borba za svemir tek počinje. Tako započinje ideja o filmu "Transformers: Revenge of the Fallen" u kojem glavnu ulogu tumači prezgodna Megan Fox. Mada bi mnogi voljeli da nije tako, Megan se samo nakratko pojavljuje u seksepilnoj pozi na motoru, no ipak, i to je dovoljno za zagolica maštu.

Prošlo četvrt stoljeća od prvog filma o Transformerima

U ulozi redatelja opet se pojavljuje Michael Bay koji je film opisao kao "fuziju filmova 'Ben-Hur' iz 1959. godine i 'Apocalypse Now' iz 1979. godine". Ovaj nastavak Transformersa počeo je sa snimanjem 2007. godine, dan nakon što je njegov prethodnik "Transformers: The Game" tada dobio nagradu MTV-ja za najbolji film. Redatelj je imao ideju ovaj nastavak posvetiti 25. godišnjici prvog filma o Transformerima.

Što se najnovijeg filma tiče, zanimljivo je spomenuti kako su glumcu Johnu Turturrou koji glumi agenta Simmonsa tijekom snimanja scena u Egiptu tamošnje stroge vlasti dopustile da se uspe na piramidu, što je sada strogo zabranjeno.

Scenarij za film potpisuju Ehren Kruger i Roberto Orci. Osim Megan Fox u ulogama se pojavljuju Shia LaBeouf, Isabel Lucas, Josh Duhamel, Hugo Weaving i drugi. Na film je navodno potrošeno 200 milijuna dolara, a u hrvatskim kinima bi se trebao početi prikazivati 25. lipnja.

L.V.
Foto: IMDb.com

Pročitajte više