Video: Maja Malić i mala Mirna pobjednice HTZ karaoke showa

OSAM bivših kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu danas se na karaokama u jednom zagrebačkom trgovačkom centru družilo sa fanovima. Adrijana Baković, Ivana Trogrlić, Maja Malić, Dino Antonić, Pjerino Ružević, Helena Hunčaga, Hana Blažević i Petar Brkljačić našli su svoje mjesto među Top 16, ali odlukom publike do Top 4 su dogurali jedino Kim Verson, Duje Stanišić, Juraj Jurlina i Vilibald Kovač, koje fanovi danas nisu imali prilike vidjeti, jer su se umorni kandidati odmarali od sinoćnjeg livea u kojem je ispao Jurica Gorša.

I dok su se neki bojali stati na pozornicu s HTZ-ovcima pa su se sakrili u publici kad ih je voditelj Ivan Šarić prozvao da u duetu zapjevaju sa jednim od kandidata, drugi su ronili suze jer se baš oni nisu našli među odabranima. Najviše ocjene žirija, ali i najveći pljesak publike, dobila je najmlađa sudionica karaoke showa, Mirna, koja je pjevala u duetu sa Majom Malić. Djevojke su dobile maksimalnih 20 bodova, odnosno četiri petice, a pobjeda im je donijela i nove mobitele.

Ukoliko ste baš vi bili među onima koji su propustili zapjevati u duetu sa omiljenim kandidatom showa Hrvatska traži zvijezdu, ne očajavajte - šuška se da se uskoro sprema još jedan HTZ karaoke show, a gdje i kad će se održati, sigurno ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Više o kandidatima HTZ-a, tijeku showa i događanjima u HTZ kući pročitajte na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Pročitajte više