Video - Maja Šuput proslavila rođendan: Ne planiram brak i djecu

MAJA ŠUPUT promovirala je sinoć svoj pet album "Nevaljala", a usput je proslavila i 32. rođendan. Zagrebački Hemingway bio je pun Majinih prijatelja i suradnika. Sama slavljenica otkrila nam je da se ne osjeća nimalo drugačije godinu starija, a najbolja čestitka joj je ona koja poručuje samo da ostane onakva kakva je sada. "Osjećam se bogatija za 800 poklona, to mi je super. Menadžerica mi je kupila prekrasnu torbicu, naravno, otvorila sam poklon i od dragog, ali to ostaje tajna", otkrila je Maja.

Planova za brak i obitelj još uvijek nema, jer, kaže, ne planira. Rođendan joj je, osim dečka Marija Kovačevića, čestitao i veliki prijatelj Marko Grubnić, koji se pojavio u društvu Lane Klingor. Kasnije se zabavi pridružio i BB Horvat koji nam je povjerio kako u posljednje vrijeme ne radi ništa, no ima poslovnih planova. Komentirao je i svoje prijateljstvo s Modnim mačkom, kojeg je nazvao super dečkom.

Antonija Šola napisala je dvije pjesme za Majin album, pa se odazvala promociji i proslavi rođendana. Lijepa Šola otkrila nam je da se starenja ne boji, a najbolju rođendansku proslavu imala je s prijateljicama, uz tamburaše. Cure iz Feminnema sinoć su s Majom zapjevale, a pjesmom su joj i čestitale. Osim spomenutih, na rođendanu su se pojavili i Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Marina Tomašević te brojni Majini prijatelji i suradnici.

Pročitajte više