Video: Mamma Trish izvela najodvratniji trbušni ples

NA SPOMEN trbušnog plesa prva asocijacija su prelijepe orijentalne plesačice. No, ne i u ovoj priči. "Mamma Trish" je britanski plesač Peter Coghlan, koji kao zabavljač radi posljednjih 26 godina. Njegovoj supruzi i djeci očito ne smeta što se povremeno preodijeva u ženu i trese trbuhom na pozornici lokalnih pubova. Sad je svoju točku odlučio predstaviti široj publici.

Pjesma je započela, krzneni kaput je skliznuo sa Petera, a publici i žiriju su umalo ispale oči. I dok je gibanje "Mamme Trish" po bini izazivalo salve smijeha, Peter je odjednom učinio nešto što je zgadilo život svima prisutnima. Gurnuo je prst u pupak, promiješao i potom ga polizao. Dvoranom je odjeknulo gromoglasno "Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj!".

Šokirani Simon Cowell mu je nakon nastupa rekao kako je "zabavljačko dno" i odbio ga pustiti dalje, ali ostali članovi žirija se nisu složili s njime. Amanda Holden mu je rekla kako ga želi gledati i u idućem krugu natjecanja, dok je Piers Morgan rekao kako ga je cijeli nastup "hipnotizirao". S dva da i jednim ne, Peter je uspio proći dalje.

I.M.
Foto: ITV

Pročitajte više