VIDEO Maturant iz Daruvara odrepao zadaću i postao hit

DARUVARSKI maturant odrepao je domaću zadaću te oduševio prijatelje i kolege iz razreda, zaradio peticu, ali i postao hit na društvenim mrežama.

Luka Prgić, maturant Ekonomske i turističke škole u Daruvaru, nije želio raditi PowerPoint prezentaciju pa je umjesto toga domaću zadaću iz predmeta Turizam i marketing odradio na kreativniji način.

Zadatak je bio predstaviti turistima neku destinaciju. "Cilj je bio prezentirati to na najbolji mogući način, a smatram da je način na koji ja najbolje mogu obaviti taj zadatak da napišem pjesmu. Predložio sam to nastavnici, a ona je na to pristala", rekao je Luka za portal srednja.hr.

Zadatak je dobio u petak, a zadaću je morao riješiti do utorka. "Ovo je vjerojatno bio jedini slučaj kada sam nešto za školu radio vikendom", kroz smijeh je rekao mladi maturant.

"Prijatelji iz razreda su dobro reagirali, svi su snimali, sve kamere mobitela su bile uperene u mene i osjećaj je bio kao i na pozornici. Nasmijali su se na dio o Matiji jer je to kolega iz razreda koji je, pogađate, iz Zagreba došao kod nas u školu u 2. razredu", dodao je Luka čija prezentacija je oduševila kolege, ali i nastavnicu koja je njegov rad ocijenila peticom.

Pročitajte više