VIDEO Meghan će biti prva članica kraljevske obitelji čija je snimka hit na Pornhubu

Foto: Guliver Image/Splash

BRITANSKI mediji danima proučavaju biografiju lijepe Meghan Markle, koja bi u svibnju sljedeće godine trebala postati članica kraljevske obitelji, nakon što se uda za princa Harryja.

Čim je njena veza s Harryjem postala službena, Meghan je prestala glumiti ulogu Rachel Zane u seriji "Suits", koja ju je proslavila. Snimke iz te serije mogu se naći po YouTubeu i drugim video servisima, čak i onim 18+.

Naime, korisnike Pornhuba scena u kojoj se Meghan seksa s kolegom Patrickom J. Adamsom toliko je opčinila da je pregledana više od 200.000 puta.

Meghan je potpuna suprotnost čednoj Kate, čiji je najveći grijeh bio što se u početku veze s Williamom znala napiti. Ipak, Britanci nisu previše šokirani jer su od mlađeg brata, pomalo divljeg Harry, to i očekivali.

Sad se medijima javljaju Meghanine navodne prijateljice koje tvrde da je od svoje 15. godine, kad je prvi put sjedila na ogradi Buckinghamske palače, maštala o tome da postane princeza. Njene želje nisu stale samo na maštarijama, tvrdi jedna prijateljica, već je napravila sve da uvuče Harryja u svoj plan. Nakon što su se upoznali na jednoj zabavi u Kanadi, bilo je jasno da Meghan neće odustati od njega.

Kako bi postala Harryjeva žena, odreći će se glumačke karijere, postat će Britanka te će promijeniti vjeru. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Meghan Markle, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Meghan Markle.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više