Video - Mlinarić napušta show: Ako se neke stvari ne poprave, ja odlazim!

ISPROVOCIRAN manjkom hrane na farmi, bijesni Mario Mlinarić je tijekom ručka počeo s ostalim farmerima raspravljati o količini hrane koju su dobili na trampi. Vidno ogorčen, Mario je počeo urlati, dignuo se od stola te je čak odbio jesti pola tanjura musake koja mu je ostala. "Meni se nikada u životu nije dogodilo da meni mora doći infuzija da bi ja mogao doći k sebi. Ja ću ti kopati od jutra do mraka i izvodit ću show, ali mi ne možeš mi dati teglu kvasca za sedam dana. To je to, ja ću izaći van", izjavio je Mario koji se u posljednjih nekoliko dana poprilično iskazao svojom marljivošću u Farmi.

Novi gazda Dino Bubičić pripremio farmerima čudnovati zadatak

"Ako mi napravimo neki zadatak i ako nam dođe Joža i kaže napravi to i to, onda ću to napraviti, i onda mi daš pet?! Daj mi neki bonus i nagradi me. Nemoj mi davati još više posla, a još manje hrane. Ja nisam došao ovdje s ceste da sam žedan i gladan pa da oskudijevam ovdje. Došao sam u show da vidim kako funkcioniram u drugom okružju", nastavio je Mario koji je zaključio kojemu ne treba takvo nešto u životu i da će ako se neke stvari ne poprave staviti torbu na leđa i otići.


Ovotjedni gazda Dino Bubičić, nekima poznatiji kao Mister Diler, Mister Pokos ili možda Mister Gay, je pripremio farmerima jedan jako neobičan zadatak. Naime, svaki od farmera se morao poistovjetiti sa jednim predmetom, a zatim ga smjestiti tamo gdje prema njihovom mišljenju taj predmet pripada. Renman je nakon toga izvadio tlocrt Farme kako bi se što bolje snašli i postavili svoje predmete na njega. Prvi je započeo baš on, Renman, te je veliko sašiveno srce postavio na sredinu tlocrta kako bi ono širilo svoju ljubav i energiju.

"S obzirom da volim slatko, stavit ću ovu čašicu šećera na kuću zato da budemo sretni"

Nakon njega je Bubičić uzeo čekić te ga postavio na sliku tuša jer je tuš jedna od najbitnijih stvari na farmi. Marija je uzela ogledalo i postavila ga na jezero uz objašnjenje kako je ono za sve one koji su tužni, žalosni i bolesni da se mogu gledati u tom jezeru. Neobičan zadatak je nastavila Petra koja je stavila farmerski almanah na travu jer je zemlja izvor svih znanja.

"Ja imam puno šećera, s obzirom da volim slatko kao i svi ostali, ja ću staviti ovu čašicu šećera na kuću zato da imamo energije i da budemo sretni", nastavila je Simona za kojom je slijedila Ivana koja je odabrala valjak, Marina koju je ribež podsjetio na baku, Sonja koja je postavila na farmu krumpir kojeg jako voli, Vajta je izabrao "čaku", Mario uteg od 16 kilograma koji predstavlja disciplinu i snagu te za kraj Gego koji je stavio "gegonicu", predmet koji je u obliku njegove Suzi, znak ljubavi.

A.M.
Foto i video: Nova TV

Pročitajte više