VIDEO Mr. Beast snimljen u teretani u Dubrovniku

NAJPOZNATIJI svjetski youtuber Mr. Beast posjetio je teretanu u Lapadu, a snimku popularnog Amerikanca objavio je Dubrovački dnevnik. S njim je bio prijatelj Shawn Hendrix, pobjednik prošlogodišnjeg Mr. Beastova izazova Survive 100 Days In Circle, Win $500.000. Zajedno su odradili trening.

Youtuber navodno snima jedan od svojih visokoprodukcijskih videa u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima. Građani su javili da se u razrušeni kompleks ne može ući već danima jer su putevi blokirani. Ipak, Mr. Beast za sada nije otkrio što konkretno snima u okolici Dubrovnika. 

 

Tko je Mr. Beast?

Mr. Beast je najpraćeniji youtuber današnjice s preko 230 milijuna pratitelja na toj platformi. 

Prvi video na YouTubeu objavio je sa samo 13 godina, u veljači 2012. Prvih nekoliko godina pokušavao je pobijediti algoritam te platforme kako bi prikupio što više pretplatnika i pregleda, no to mu nije baš uspijevalo.

Imao je nekoliko faza. Prvo je igrao popularnu videoigru Minecraft, pa nakon toga Call of Duty, pa je pokušavao procjenjivati bogatstva drugih youtubera i komentirati dramatične situacije u kojima su se našli drugi kreatori. Tada se rijetko pojavljivao pred kamerom. Neke je preglede uspio skupiti rugajući se 2016. drugim kreatorima te je tada imao već oko 30.000 pretplatnika.

Pročitajte više