VIDEO Muškarac drugog putnika mlatio i grizao u avionu zbog ženske cipele

Screenshot: YouTube

PUTNICI koji su letjeli avionom kompanije Ryanair na relaciji Glasgow-Tenerife svjedočili su tučnjavi dvojice muškaraca koji su se usred leta krvnički potukli i to zbog ženske cipele, prenosi Daily Mail.

"Svađu je započeo pijani čovjek koji je rekao da će toj ženi netko stati na nožne prste, a onda se umiješao njezin dečko i pokušao smiriti situaciju. Nakon što je avion sletio i popilo se još više alkohola, počeo se svađati s dečkom te žene. Obojica su bili vrlo pijani, potukli su se, a jedan od njih je dobio udarac u nos pa je bilo i krvi", rekao je Ben Wardrop, putnik koji je mobitelom snimio prepričanu scenu. Osim udarcem u nos, muškarac ga je ozlijedio ugrizavši ga za uho i nos.

O cijelom događaju naposljetku se oglasila i aviokompanija: "Posada ovog leta iz Glasgowa Prestwicka na Tenerife 16. ožujka zatražila je policijsku pomoć pri dolasku nakon što su dva putnika počela ometati putovanje tijekom leta. Nećemo tolerirati neposlušno ili ometajuće ponašanje u bilo kojem trenutku, a sigurnost i udobnost naših putnika, posade i zrakoplova naš je prioritet broj jedan", izjavio je glasnogovornik Ryanaira.

Nakon što je avion uredno sletio, policija je dočekala i privela oba muškarca.

Pročitajte više