Video: Nagradna igra - Pink Studio predgrupa sastavu Letu štuke!

U SUBOTU, 30. svibnja, popularni sarajevski bend Letu štuke održat će veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. S početkom u 21 sat predgrupa će im biti sve popularniji mladi bend Pink studio kojeg su mnogi primijetili zbog pjesme i spota za pjesmu "Jutro poslije". Upravo su tom pjesmom zasjali na prvom mjestu domaće ljestvice singlova.

Prvijenac "Soundtrack za lutku"

Power/pop skupina Pink studio s veseljem najavljuje nastup u Zagrebu gdje će svirati prvi put. "U prvom redu da naglasimo kako nam je velika čast svirati s jednim od najvećih sarajevskih bendova današnjice a ujedno i jednim od ponajboljih alter pop bendova na ovim prostorima", rekli su nam iz Pink studija te nastavili: "Bit će to veliko iskustvo a isto tako i velika kušnja pošto po prvi put sviramo u Tvornici. Drago nam je da se na ovaj način možemo predstaviti zagrebačkoj publici, gdje ćemo i pretpremijerno najaviti pjesme s našeg prvijenca 'Soundtrack za lutku'".

Pumpanje svježe krvi u pojačala

Sastav Pink studio čine pjevačica Ivana Kardum Legz, Ana Bogdan na klavijaturama i backovima, Boris Babić Bagz na bubnjevima i udaraljkama, Luka Blažević Bleky na lead gitari, Nikola Karan na basu i Josip Pintarić Pinks na gitari.

"Album 'Soundtrack za lutku' je naše dijete, začeto, hranjeno i odgajano u posljednje tri godine u zajedničkoj komuni Pink Studia, J.A., Luke Tralića Shota, Erola Zejnilovića i još čitave galerije dobroćudnih ljudi, sjajnih učitelja i vrhunskih profesionalaca bez čijeg truda, znanja i šlepera dobre volje ne bi napravili ništa. Tim albumom smo željeli stvoriti autorski, drukčiji zvuk, upumpati svježu krv u pojačala i pokrenuti novi power/pop val koji bi okupljao mlade umjetnike", ispričali su o debitantskom albumu.

Kao svoj uzor istakli su skupinu Radiohead "koji su im najveći uzor i kojima se dive zbog stalnog napretka i eksperimentiranja". "Oni su dobar primjer kako bend mora neprestano evoluirati i istraživati, jer inače postaje brzo dosadan i sebi i drugima. Istaknuli bi još Interpol, Killerse, The Knife, Morcheeba, Sofa surfers, Massive attack, Lambchop, Strokes, Gorillaz, Orbital", naglasili su iz Pink studija.

Nagradna igra

Index vas nagrađuje sa deset puta po dvije ulaznice za koncert sarajevskog benda Letu štuke kojem će predgrupa biti sve popularniji Pink studio. Kako bi ste osvojili ulaznice za koncert, na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje. Odgovor mora biti napisan u obliku Letustuke a ili Letustuke b ili Letustuke c. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 28. svibnja u 16 sati. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti  telefonski. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Kako se zove posljednji album skupine Letu štuke?

1. "Proteini i aminokiseline"

2. "Proteini i ugljikohidrati"

3. "Proteini i enzimi"

L.V.

Pročitajte više