Video: Nauljene guze na proslavi petog rođendana R´n´B Confusiona

DA JE R'n'B Confusion powered by Index.hr doista jedan od najpopularnijih klupskih programa u metropoli pokazala je velika gužva i još veći broj ljudi koji su strpljivo čekali u redu ispred zagrebačke Piranhe. Razloga za gužvu bilo je više - brojni prijatelji kluba došli su proslaviti petu godišnjicu otkad je R'n'B Confusion stupio na zagrebačku klupsku scenu, a organizatori su za tu priliku pripremili pravo R'n'B slavlje, uz grupu Connect, Sandru Berković, Andreu Ćubrić i mnoge druge.

U izvijanju atraktivnih plesačica uživalo je nekoliko stotina ljubitelja R'n'B-ja, među kojima smo zapazili Koranu Gvozdić, najveću obožavateljicu Connecta, s obzirom da ljubi njihovog repera Juru Blaževića. U Piranhi se zabavljala i bivša manekenka Iris Androšević, a nogometaš Boško Balaban suprugu Ivu ostavio je doma s djecom i priuštio si "momačku večer" uz modnog stručnjaka Nenada Korkuta.

Vatreni nastup plesne grupe Space Cookies, beogradska grupa V.I.P., domaće snage XXL, DJ Bizzo i Funky Biznis zabavljali su posjetitelje do ranog jutra, a slično će biti i narednih tjedana, u kojima Piranha i R'n'B Confusion pripremaju nova gostovanja i atraktivne provode.

Više fotografija sa sinoćnjeg R'n'B Confusiona powered by Index.hr pogledajte u Nightlifeu!

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Goran Perešin
Video: Danijel Tipura

Pročitajte više