VIDEO Ne, Simpsoni ipak nisu predvidjeli Trumpovu pobjedu

Foto: Twitter

VJEROJATNO imate barem jednog prijatelja koji je ovih dana na svom profilu objavio nevjerojatno točno predviđanje autora Simpsona koji su prije više od 15 godina predvidjeli Trumpovu pobjedu.

Dakle, radi se o sceni Donalda Trumpa koji se spušta pokretnim stepenicama pozdravljajući okupljeno mnoštvo, a sve neodoljivo podsjeća na identičnu scenu prikazanu u epizodi koja je emitirana 15 godina kasnije.

Jedini problem je to što se ne radi o epizodi iz 2000. već 2015. Dakle, iste godine kad se Trumpovo spuštanje stepenicama i dogodilo.

To, naravno, nije spriječilo ljude da razviju tisuću i jednu teoriju, a video na YouTubeu skupi preko dva milijuna pregleda.

U međuvremenu se pojavila scena s i izbornom kartom koja također nevjerojatno podsjeća na konačni raspored predsjedničkih izbora 2016., ali to nema veze s Trumpom već Mittom Romneyjem koji se kandidirao 2012.

Ipak, epizoda "Bart to the Future" iz 2000. koja se često spominje, kratko se pozabavila idejom Trumpove pobjede, ali to bismo teško mogli nazvati predviđanjem jer samo godinu dana ranije Donald Trump pričao je o mogućoj kandidaturi i radilo se o medijski popraćenoj priči što je očito zabavilo scenariste i natjeralo ih da se pozabave idejom predsjednika Trumpa.

Pročitajte više