Video: Nikola Karabatić u plesu polugol pipkao svoje prijatelje

BLISKI susret s Ivanom Balićem u finalu SP-a u rukometu, povuklo je pitanje o seksualnim preferencijama francuskog reprezentativca na internetu. "Nikola je stvarno učinio rukomet seksi sportom, ali nismo očekivali da će na njega 'pasti' i hrvatski rukometaš Ivano Balić", piše na jednom internetskom forumu.

Nedavno su Nikolu mediji povezivali s hrvatskim manekenkama Doris Vrečko i Mijom Šlogar, a on je rekao da traži djevojku u Srbiji

Odmah su se podsjetili, kako kažu, na Nikoline gay izlete iz prošlosti. "Prije dvije godine bez majice plesao je na pjesmu YMCA sa svojim suigračima iz Kiela. Vidi se koliko su prisni, kako se dodiruju. Je li Kara možda gay?", piše nadalje.

"Nisam baš neki seks simbol, ali istina je da mi na mojoj službenoj stranici i Facebooku pišu djevojke iz Srbije, Njemačke, Francuske, Hong Konga i iz mnogih drugih država. Planiram doći uskoro u Srbiju pa usput obići i beogradske klubove i kafiće, a tko zna, možda tamo nađem i curu", priznao je 24-godišnji Nikola za srpski Alo! prije nekoliko mjeseci. Potkraj godine pročule su se priče da je u vezi s hrvatskom manekenkom i voditeljicom Doris Vrečko, koja je u medijima poznata i kao "vlasnica najpoznatijih silikonskih sisa u Hrvatskoj", a tijekom SP-a u rukometu povezivalo ga se s manekenkom Mijom Šlogar, koja je odmah demantirala cijelu priču.

D.D.
Foto: Index, Žurnal24

Pročitajte više