Video: Objavljen videospot u kojem Madonna ljubi mlađahnog Jesusa

PLANETARNO popularna Madonna snimila je videospot za pjesmu "Celebration". U videu, koji je napokon osvanuo na društvenom servisu YouTube, Kraljica popa dokazala je kakav zapravo odnos ima s 22-godišnjim brazilskim modelom Jesusom Luzom. Ona, naime, mlađahnog Brazilca, koji u videu glumi DJ-a, prvo svlači, a zatim ga strastveno ljubi.

Osim Madonninog ljubavnika, u spotu se nakratko pojavljuje i njezina maloljetna kćer Lourdes. Dok je ona, baš kao i njezina majka, pokazala da je talentirana za ples mlađahni ljubavnik dokazao je da itekako zna zadovoljiti 29 godina stariju pjevačicu.

Samo prijatelji?

O vezi Madonne i 22-godišnjeg brazilskog modela te bivšeg porno glumca Jesusa Luza pisalo se još od prosinca prošle godine, ali je mlađahni Jesus dugo tvrdio kako su on i pjevačica "samo prijatelji". Jesusov otac, Luis Heitor Pinta da Luz, sredinom svibnja je rekao kako će se njegov sin s Madonnom vjenčati u kabala centru u New Yorku.

Jesus je navodne očeve izjave dva tjedna kasnije demantirao: "Madonna je jedna od osoba kojoj se ja zaista divim. Prijateljica koja je dio mog života, osoba s kojom radim i s kojom sam u kontaktu. Ona je prijateljica i apsolutno ništa više od toga". Ipak, na rođendanskoj proslavi Madonninog 51. rođendana, par je razmjenjivao vlažne poljupce ne obazirući se na paparazze i novinare.

Pročitajte više