VIDEO Otkriveno kad stiže zadnja sezona Krune, pogledajte teaser

Foto: Press

STIŽE kraj Krune. Barem one Netflixove.

Streaming servis je otkrio datume premijere šeste i posljednje sezone megapopularne serije (originalnog naslova The Crown). Budući da je finale serije podijeljeno u dva dijela, prvi dio će biti objavljen 16. studenog, dok će drugi izaći 14. prosinca. Sada je objavljen novi teaser u kojem se može vidjeti kraljica Elizabeta II. (glumi ju Imelda Staunton ) kako šeta Buckinghamskom palačom dok njezine riječi odjekuju posvuda. 

 

"Kruna je simbol postojanosti. To je nešto što vi jeste, a ne nešto što radite. Dio naše prirodne osobnosti uvijek se izgubi. Svi smo se žrtvovali. To nije izbor, to je dužnost", čuje se Elizabetin glas. "Ali što je sa životom koji sam ostavila po strani? Ženom koju sam ostavila po strani", začuje se zatim drugi ženski glas.

Od Diane do Kate

Šesta sezona Krune bit će smještena između 1997. i 2005. Prvi dio će se usredotočiti na odnos između princeze Diane (koju glumi Elizabeth Debicki) i Dodija Fayeda (kojeg tumači Khalid Abdalla) prije automobilske nesreće 1997. u Parizu u kojoj je omiljena princeza poginula. Netflix je prethodno naglasio da nesreća neće biti prikazana.

Drugi dio pratit će princa Williama (Ed McVey) dok se vraća na koledž Eton nakon majčine smrti, zatim i zlatni jubilej kraljice Elizabete II., brak između kralja Charlesa III. (Dominic West) i kraljice Camille (Olivia Williams) te rane faze Williamove veze s Kate Middleton (Meg Bellamy).

Pročitajte više