VIDEO Ovo su najbolje TV scene seksa ikada

Screenshot: YouTube

SEKS prodaje sve, pa tako i TV serije, a likovi iz njih pred kamerama imaju bolje i realističnije seksualne odnose nego ikad prije.

Neke od ovih scena postale su poznate zbog serija u kojima su se odigrale, neke su šokirale, a neke su jednostavno bile prevruće. Popis najboljih scena seksa u TV serijama je sastavio Esquire.

Igra prijestolja (3. sezona, epizoda 5)

Jon Snow se zavjetovao, no Igritte želi da prekrši te zavjete. Iako je bio djevac, itekako je znao što radi.

Buffy, ubojica vampira (6. sezona, epizoda 9.)

Tri sezone seksualne napetosti između Buffy i Spikea konačno su kulminirale. Nakon što se divljački potuku, prebace se na seks, koji završi tako da demoliraju cijelu zgradu.

Američki bogovi (1. sezona, epizoda 3)

Scena u kojoj Salim s Bliskog istoka provede noć s taksistom, koji je bog jedna je od najupečatljivijih iz ove serije, iako nije jedina. Scenarist Bryan Fuller rekao je da je želio napraviti pozitivnu scenu o gay muškarcu koji dolazi iz zemlje u kojoj bi ga za to kaznili smrću.

Momci s Madisona (5. sezona, 1. epizoda)

Samoj sceni seksa prethodi podizanje napetosti. Megan najprije zavodljivo, ali i neprimjereno, pleše na Donovom rođendanu, a potom čisti stan u donjem rublju kako bi ga izazvala.

Outlander (1. sezona, epizoda 7.)

Prvi put Jamieja i Claire gledateljima ove serije je i najupečatljiviji. Claire uzima Jamiejevu nevinost, a potom traži od njega da skine košulju, kako bi ga vidjela.

Orange Is the New Black (2. sezona, 10. epizoda)

Odnos Alex i Piper jedna je od tema serije, a ovdje je riječ o podsjećanju na njihove početke. Alex zadovoljava Piper, no njena cura se vraća prije nego što joj ona uzvrati užitak.

True Detective (1. sezona, 6. epizoda)

Seks Rusta i žene njegovog partnera Martyja bio je očekivan, pogotovo nakon što je Maggie doznala da ju je muž opet prevario. No vruća i divlja scena brzo postane hladna, kad Maggie shvati što je napravila, a Rustu postane jasno da je izigran.

Izgubljeni (3. sezona, 6. epizoda)

Nakon što je Sawyer rekao Kate da su zatočeni na otoku poput Alcatraza, ona odluči spavati s njim.

Twin Peaks: The Return (1. sezona, 18. epizoda)

U originalu se ideja da se agent Cooper seksa činila pretjeranom, pogotovo ako je riječ o Diane, no u remakeu scena seksa ispala je prilično snažnom.

You're the Worst (pilot epizoda)

Dvoje kretena koji su izbačeni sa svadbe odlaze kući na rundu strastvenog seksa.

Sense8 (1. sezona, 6. epizoda)

Scena koja je pomalo ekstremna, što je i bilo za očekivati s obzirom na to da je riječ o orgijama.

Domovina (1. sezona, epizoda 7)

Romansa Carrie i Brodyja jedna je od onih koje nemaju smisla, no njihov seksualni odnos tijekom odmora u kolibi jednako je smirujuć i napet. Ona je uvjerena da je on dvostruki agent, on misli da ona ne zna ništa o tome.

Jessica Jones (1. sezona, 3. epizoda)

Jessica Jones oporavlja se od seksualnog i fizičkog nasilja, no autori serije željeli su pokazati da može uživati i dalje u seksu.

The Americans (2. sezona, 6. epizoda)

Nakon što čuje da je njen muž Phillip životinja u krevetu, Elizabeth traži od njega da joj pokaže što to on radi. Kad postane grub, ona ostane u šoku. 

Pročitajte više