VIDEO Par dobio 320 eura za shopping, imali su za to tek sat vremena

Sadržaj nastao u suradnji s: City Center one

JEDAN par, City Center one i samo jedan sat. Diana i Nikola dobili su netipičan zadatak: potrošiti 160 eura u tek 60 minuta.

Zajedno su osam godina i može se pretpostaviti da se dobro poznaju. Diana ne voli kavu, ali obožava zelenu boju, dok Nikola u slobodno vrijeme svira bas-gitaru i bavi se glazbom. 

Oboje su dobili poklon bonove City Centera one u vrijednosti od 160 eura, a osim kratkog roka, polovicu iznosa morali su potrošiti na sebe, a drugu polovicu jedno na drugo.

Dok je izgledalo da Nikola ima sve konce u rukama, Diana se našla u problemima kada je na red došla kupovina za svog partnera.

Pogledajte kako je izgledao ovaj shopping-izazov i što su sve kupili!

Diana i Nikola su u ovom zabavnom izazovu imali na raspolaganju bogatu ponudu svjetskih poznatih brendova i domaćih marki u više od 130 trgovina unutar City Centera one West.

Za svoju kupovinu su koristili poklon bonove koje je moguće kupiti i online, a mogu se koristiti u više od 450 trgovina unutar City Centera one Zagreb West, Zagreb East i Split.

Svi koji traže inspiraciju za shopping, najnoviji trendovi, zanimljive modne kombinacije i još puno toga mogu se pronaći na City Mix&Matchu, fashion portalu City Centera one.

Sponzorirani sadržaj donose Index i City Center one u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Pročitajte više