VIDEO Pilote iz sado-mazo videa podržale i striptizete sa seksi snimkom

Screenshot: Youtube

RUSI su odlučili pružiti podršku mladim kadetima iz instituta u Uljanovsku koji su se našli u nevolji nakon objavljivanja erotske parodije objavljujući vlastite snimke. 

Nakon što su snimili sado-mazo parodiju u kojoj twerkaju, ližu banane i grle jedan drugog, 15 mladih kadeta iz ruskog instituta za obuku pilota još uvijek čekaju kaznu Ruske federalne agencije za zračni promet.

Najavljeno je da će mladići zbog svog "nemoralnog akta" najvjerojatnije biti izbačeni, a rektor Sergej Krasnov kadetima je poručio da za njih više nema mjesta u civilnom zrakoplovstvu, a njihov video nazvao je "ismijavanjem onog što je sveto".

 

Ruska se javnost, čini se, ne slaže s njima te je već preko 71 tisuću ljudi potpisalo peticiju protiv njihova izbacivanja, a na društvenim mrežama osvanule su brojne snimke u kojima razne grupe izražavaju podršku mladićima oponašajući njihov video.

Podršku su im iskazale striptizete, medicinske sestre, džokeji, građevinari, kazališna grupa, sportašice, a ukrajinski plivački tim svoj je video djelomično snimio i ispod vode.  

Pročitajte više