Video: Pogledajte posljednju probu Michaela Jacksona

U JAVNOST su puštene snimke probe, snimljene samo dva dana prije Jacksonove smrti. U priloženom videu jasno se vidi da Jackson ipak nije izgubio snagu kao što se posljednjih dana nagađalo, a osim što je nešto sporiji i nešto umorniji nego prije, scenske pokrete koji su ga vinuli u zvjezdanu orbitu Jackson je odradio sasvim dobro.

Snimku su u javnost pustili organizatori londonskih koncerata koji su se ovo ljeto trebali održati, a bili su rasprodani u trenu. Ekipa iz tvrtke AEG Live ovih dana je ipak na iglama - iako se isprva pretpostavljalo da će većina fanova zadržati ulaznice za neodržane koncerte kao uspomenu na kralja popa, ustanovilo se da ipak mnogi potražuju svoj novac.

U međuvremenu, početkom vikenda krenut će online prodaja ulaznica za komemoraciju. U prodaju izlazi čak jedanaest tisuća ulaznica, a ceremonija će se održati 7. srpnja u Staples Centru. Ipak, lokacija vječnog počivališta najveće pop zvijezde današnjice još uvijek nije otkrivena, zna se tek da će Michaelovo tijelo ispratiti samo članovi najuže obitelji.

V.V.
Foto: JLP

Pročitajte više