Video: Poluraspadnuti Michael Jackson napokon najavio kraj karijere

"OVO ĆE biti moji posljednji koncerti. Svirat ću pjesme koje moji obožavatelji žele čuti. To je to, ovo je posljednji čin, vidimo se u srpnju", rekao je neprikosnoveni kralj popa Michael Jackson na jučerašnjoj konferenciji u Londonu.

U londonskoj O2 areni okupilo se nekoliko tisuća obožavatelja koji su proveli 90 minuta čekajući posrnulog pjevača. Uzbuđena publika je zauzvrat dobila čak pune tri rečenice.

Na svojoj turneji će Jackson održati deset koncerata

Turneja koja se zove "This is it" započinje 9. srpnja, a na njoj će Jackson održati deset koncerata. Iako svi pjevači na svojim turnejama obilaze gradove, Michael će svih deset posljednjih koncerata održati u londonskoj O2 areni. Pjevač koji se raspada od posljedica mnogobrojnih operacija i korekcija koje je napravio na svome tijelu također je nedavno odlučio rasprodati svoje osobne stvari.

Odjeća, slike, namještaj pa čak i njegov legendarni Harley-Davidson motor nalaze se među dvije tisuće stvari koje Jackson planira dati na aukciju. Budući da je cijeli svoj ranč, odnosno lunapark za djecu i odrasle, Neverland, držao daleko od očiju javnosti najavljena aukcija izaziva veliko zanimanje. Rasprodaja Michaelovih stvari održat će se u razdoblju od 22. do 25. travnja.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više