Video: Ponudili 7 tisuća funti svakome tko sam pogleda horor "Phoonk 2"

IAKO su film "Paranormal Activity" mnogi opisali kao najstrašniji horor svih vremena, čini se da je američki horor dobio konkurenciju. Naime, kako tvrde čelnici filmske producentske kuće Cinemax Versova, dat će svakom gledatelju 7 tisuća funti ako cijeli horor "Phoonk 2" pogledaju sami.

Osim što ga mora pogledati od početka do kraja, gledatelj ne smije ni u jednom trenutku zatvoriti oči te će mu se mjeriti puls koji ne smije prelaziti određenu granicu. Cijelo kino bit će obloženo kamerama, kako bi u svakom trenutku gledatelja mogli pratiti i zabilježiti svaku njegovu reakciju.

Horor nastao u Bollywoodu navodno je najstrašniji horor na njihovim prostorima što dokazuje i činjenica da prvi dio nitko nije uspio pogledati sam. Naime, tijekom premijere prvog filma, gledateljima je ponuđen sličan izazov koji nije ispunjen. Gledatelj koji se najviše zadržao sam u kinodvorani pogledao je samo prvih 30 minuta filma.

Ipak, ima i onih koji pak tvrde da horor uopće nije tako strašan kako ga predstavljaju tako da će čelnici filmske kuće ovaj put u obzir uzeti više kompetentnih faktora pomoću kojih će se moći odrediti strah tijekom trajanja "Phoonka 2".

Pročitajte više