Video - Prva pratilja Kraljice maturalne Lucija: Nemam dečka, na maturalnu idem s prijateljima

LUCIJA TIČINOVIĆ osvojila je titulu prve pratilje Indexove Kraljice maturalne večeri. Simpatična maturantica iz Velike Gorice uz brojne "lajkove" na Facebooku, kao drugoplasirana dobila je i vrijedan dar, cipele po vlastitom izboru Ivana Ledenka (www.ledenko.hr). Lucija je pažljivo birala i na kraju odlučila sama dizajnirati svoj model, to jest, izabrati materijal i boju cipela koje će biti izrađene posebno za nju.

"Još nemam haljinu, sad ću je dati sašiti prema cipelama. Veselim se maturalnoj večeri, bit će super", rekla nam je Lucija. Otkrila nam je kako se na natjecanje prijavila jer ju je privuklo putovanje koje je osvojila Indexova kraljica Marina Rađenović, no Lucija ne žali previše što joj je pobjeda izmakla. "Ma zadovoljna sam, ovo mi je odlična nagrada", smije se Lucija. Osim cipela, dobila je i poklon paket  Make Up Factoryja (www.makeupfactory.de)  s nekoliko sjajila, bronzerom i puderom.

18-godišnjakinja uvijek spremna na osmijeh na maturalnoj večeri će uživati s prijateljima, bez muške pratnje. "Nemam dečka", otkrila nam je. Sudeći prema brojnim glasovima koje je zaradila, sigurno će ga brzo pronaći.

Uskoro ćete dobiti priliku za pobliže upoznati i pobjednicu Indexovog velikog natječaja za Kraljicu maturalne 2011, 18-godišnju Marinu Rađenović iz Zagreba. Podsjetimo, Marina je osvojila haljinu Modne kuće Linea Exclusive (www.linea-exclusive.com), Ledenkove cipele (www.ledenko.hr), frizuru, šminkanje i manikuru u Beauty centru Božica (www.bc-bozica.com), masažu tijela toplim uljima + poklon iznenađenja u Kozmetičkom salonu Lanaderm (www.lanaderm.hr), sunčane naočale Police (www.police.hr), putovanje u Tunis za dvije osobe koje dodjeljuje putnička agencija Sunčani odmor (www.suncaniodmor.com) te vrijedan ekskluzivni poklon paket šminke kojeg joj poklanja Make Up Factory (www.makeupfactory.de). Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom, a video ćete moći pogledati nakon Marinine maturalne večere.

Pročitajte više