Video: Seksi Jenyne prvakinja Amerike u plesu oko metalne šipke

IAKO mnogi kada je riječ o sportu pomisle na znojne i isklesane muškarce koji dane provode u teretani, na nogometnim ili nekim drugim terenima, u Bleecker kazalištu u New Yorku se održalo natjecanje u plesu oko šipke.

Golotinja je u ovom sportu strogo zabranjena

Zamislite savršeno građene žene koje se izvijaju po metalnoj štangi i natječu se koja će to što bolje napraviti. Čak jedanaest djevojaka je sudjelovalo u tom sportskom natjecanju, od kojih je tročlana sudačka komisija izabrala samo jednu - najbolju.

U ovom erotski nabijenom sportu, ocjenjuje se kvaliteta izvedbe, originalnost, težina elemenata, fleksibilnost tijela i seksipil, dok je golotinja poput tangi ili slično strogo zabranjena. Natjecanje se odvija u dva dijela, odnosno rundama, prvoj koja traje 60 do 90 sekundi i drugoj, slobodnoj izvedbi u trajanju od tri do pet minuta s vlastitom osmišljenom koreografijom.

Za predstavnicu Amerike, koja će se zaputiti u Australiju na finalno svjetsko natjecanje, je izabrana Jenyne Butterfly iz Las Vegasa koja je svojom izvedbom očarala žiri. Osim te titule dobila je putovanje za dvije osobe na Jamajku te će krasiti naslovnicu časopisa Pole2Pole. Seksi plavuša ne samo da ima zavidnu figuru, već bi joj zasigurno mogli mnogi gimnastičari pozavidjeti s obzirom da se na štangi izvija kao da je od gume.

A.M.
Foto: Vertical Fitness

Pročitajte više