Video: Seksi Rihanna se u novom spotu izvija oko Adama iz Maroon 5

RIHANNA i američki pop rock bend Maroon 5 udružili su snage i zajedno napravili remiks Maroonove pjesme "If I Never See Your Face Again" koja će se u prodaji pojaviti u lipnju na reizdanju njihovog posljednjeg studijskog albuma. Reizdanje Rihanninog albuma "Good Girl Gone Bad" na policama music shopova naći će se 17. lipnja, dok će Maroonov "It Won’t Be Soon Before Long" izaći nešto kasnije istoga mjeseca.

Video za pjesmu "If I Never See Your Face Again" režirao je Anthony Mandler koji je do sada radio sa gotovo svim glazbenicima, od Snoop Dogga do Spice Girls. "Spot je ultra glamurozan, nekako u stilu kasnih 70-ih i ranih 80-ih godina i ovo je spot s najviše koreografija kojeg sam do sada napravio. Na setovima videa obično sam ja gazda, samo vičem i naređujem drugima, ali raditi s Rihannom potpuno je drugačija stvar, bilo je jako zanimljivo i nesvakidašnje", ispričao je Mandler.

"Maroon 5 veliki su obožavatelji Rihanne, a sada su postali i prijatelji. Frontmen benda, Adam, želio je da pjesma bude svojevrsna borba spolova, a Rihanna je bila jedina osoba koja im je pala na pamet kada su razrađivali ideju", rekao je James Diener, predsjednik A&M/Octone glazbene kompanije.

"Maroon mi je jedan od najdražih bendova i uvijek sam htjela raditi s njima, a kad su me pozvali da zajedno snimimo ovu pjesmu bila sam oduševljena. Dosad sam imala samo jedan duet. Moramo surađivati na svakom detalju i to mi je zabavno", rekla je Rihanna, poznata radoholičarka koja uskoro kreće na turneju sa poznatim licima hip hop glazbene scene poput Kanyea Westa, Lupea Fiasca i Agniottia. "To će biti zbilja super. Nikada nisam pjevala na pozornicama američkih arena i ovo će mi biti prvi puta. Radujem se tome jer ću biti jedina dama na turneji, pa je to zapravo cool", našalila se pjevačica.

K.H.

Pročitajte više