Video: Severina dohvatila škare i ošišala voditelja Ami G showa

SEVERINA je sinoć odradila gostovanje na srpskom Pinku u emisiji "Ami G show", gdje je otkrila poneku zanimljivost vezanu za svoj život koju dosad nismo imali prilike čuti. Iako ovo mnogima zvuči čudno, Severinu ne opsjedaju obožavatelji, niti joj šalju luda pisma, ali posljednjih desetak godina ipak prima izraze ljubavi i afekcije putem pošte, i to od dva ista obožavatelja, od kojih, kaže Seve, jedan zna da ne hodaju, ali drugi ne.

"Već deset godina primam pisma od dva ista obožavatelja. Jedan ima sedamdeset godina i zna da ne hodamo - jer on više ne može hodati, nikada se nismo upoznali, ali znam da predaje na jednom fakultetu. Drugi misli da hodamo", ispričala je i dodala da joj je to jako simpatično.

"Iza zaruka ne mora nužno doći brak, ali iza mojih hoće"

Također, osvrnula se na nezaobilazno i goruće pitanje braka, te još jednom potvrdila da je službeno zaručena, a da će pred oltar sasvim sigurno ove godine. "Slavko je pametan i voli me najviše na svijetu", istaknula je Seve najveće kvalitete svog zaručnika i dodala: "Iza zaruka ne mora nužno doći brak, ali iza ovih će doći sigurno", kaže.

Ispričala je kako se trenutno veseli novim projektima i kako je već počela rad na novom albumu, a posebno je vesele ponude koje je dobila iz nekoliko kazališta jer život na daskama obožava.

"Avantura za jednu noć? Ja? Ne!"

Otkrila je i da nikad nije imala popularnu "avanturu za jednu noć", odradila još jedan od svojih relativno uspješnih komičarskih nastupa i otkrila mnoga od mnogih lica svojih osobnosti, ponovo dokazujući zašto je, za razliku od većine, ona prava zvijezda.

Pročitajte više