VIDEO Severina objavila dvije nove pjesme. Sviđaju li vam se?

Foto: Press

Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma Sorry. Naslovna pjesma Sorry te Metak, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

''Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam", izjavila je Severina.

Spotovi za pjesme Sorry i Metak od danas su dostupni na YouTubeu, dok će cijela A strana albuma Sorry od 4.7. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković. Za sljedeći tjedan Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za Nebo feat. Sandi Cenov i KIMMV te Pravda za ljubav, a potom i Sto stepeni feat. L'Amiral.

Severini je ovo prvi album nakon četiri godine, ukupno 13.

Pročitajte više