VIDEO Slavko Sobin i Ivan Šarić oduševili prolaznike plesom na kiši

Screenshot: Instagram

NAKON završetka "Plesa sa zvijezdama" pobjednik showa Slavko Sobin i njegov bivši suparnik, drugoplasirani Ivan Šarić, nastavili su se družiti i izvan natjecanja. Tako su sinoć na zagrebačkom platou Gradec, u društvu Ivanove cure Korane Gvozdić, uživali u programu festivala.

U jednom trenu počela je padati kiša, no dečke to nije spriječilo da se zabave pa su odlučili zajedno zaplesati na obradu Whitesnakeova hita "Here I Go Again". Snimka njihove zajedničke izvedbe osvanula je na Šarićevom Instagramu te je oduševila njegove pratitelje, kao i ljude koji su uživo gledali njihov kratak improvizirani nastup.

Ivan je u opisu istaknuo da koreografiju posvećuju bivšim kandidatima Viktoriji Rađi i Marku Mrkiću. "Freestyle tribute to Viki i Mrki", napisao je Ivan i nasmijao pratitelje. Ni Viktorija i Marko nisu se mogli suzdržati od komentara.

"Ahahahahhahaahhaahahhahahahaahhahahahahahahahaha DEBIIILIIIII", napisala je Rađa, a Marko je momcima uzvratio komentarom: "Ok mi je, ali Viki ima bolje noge od Slavka."

Pročitajte više