Video - Sonja ide linijom manjeg otpora: Odabrala Simonicu za duelisticu

"FARMERI moji, neću dugo odugovlačiti, ovo je jako nezahvalna pozicija. Znam da vi svi ovdje, osim jedne osobe, žarko želite ostati ovdje. Jednoj osobi vanjski svijet dosta nedostaje, a to je Simona", tim je riječima Sonja ostalim farmerima obznanila tko će biti njezina protivnica u nadolazećem dvoboju.

"Čekaj malo, otkud ti znaš da je neću ostati na farmi", odbrusila joj je Simona. Sonja je odgovorila da smatra kako će Simona biti sretna i ako ostane i ukoliko otiđe s Farme, te da joj Simona jedina neće zamjeriti što je nju izabrala. "Idemo u borbu, neka bolja pobijedi", jasno joj je dala do znanja Simona da i nije točno da ona želi otići s farme.

Pohlepni gazda Vajta napunio džepove dukatima

Mentor Joža farmerima je donio dukate koje su zaradili tijekom proteklih tjedan dana. Ovog su puta dobili dukat manje nego prošlog tjedna - njih 17. "Daj ovamo, da vidi da se ima", rekao je gazda Vajta uzimajući vrećicu s dukatima, a potom je prebrojio Farmere da bi utvrdio kako ih ima 11.

O podjeli dukata Vajta "nije puno razmišljao". Prvo je pohvalio "svijetlu točku Farme" - "četiri zmaja" - Dinu, Juricu, Borisa i Marija. Njima je podijelio po dva dukata jer su "shvatili Farmu onako kako treba". "Hoću samo kratko da čujem hvala", rekao je Vajta dečkima nakon što im je podijelio dukate.

Potom je dva dukata uzeo i sebi: "Gazda sebi daje dva, da može bolje kupovati i vladati". Djevojkama je dao po jedan dukat uz opasku: "Volio bih da kuhinja bude kuhinja, a da ne bude kuhinja za potkuhavanje. I da onaj WC tamo bude WC, a ne bude, netko je rekao, a čak su nas i pitali imali trača - da se ne vodi tamo srač".

"Najbogatiji sam ja", zaključio je Vajta podjelu dukata. Naime, Vajta se pri podjeli nije držao Jožine "gazda, danas sam malo manje donesel, buš ti pridodal svoje", već se držao taktike "prvo samom sebi", tako da je jedan dukat, koji je preostao nakon podjele, prisvojio i šokirao farmere time što je jedini danas dobio tri dukata.

Trudnoća ipak bila prvoaprilska šala

Ivana je Simoni u kuhinji priznala kako je cijeli performans sa testom na trudnoću bio zapravo prvoaprilska šala i podvala na Dinin račun. No, neslana šala je dovela u pitanje vjerodostojnost Ivaninih ranijih hvalisanja o tome što je bilo između nje i Dine. Naime, burno reagirajući na farmersko zadirkivanje kako je upravo on "tatica", Dino je rekao kako seksa između njega i Ivane, za koju ga "boli ona stvar", nije uopće bilo. Potom su ona i Simona šapatom komentirale Borisovu zaljubljenost u nju.

I.M./S.C.
Foto i video: Nova TV

Pročitajte više