Video: Soraja zajašila Džordža kraj bazena


SINOĆ se Big Brother kuća pretvorila u salon ljepote. Nikola je preuzeo stvar u svoje ruke i krenuo skidati dlake s Draženovog tijela. Nikola je, osim toga, predstavio još jedan svoj talent kada je uljepšavanje u pitanju. Dražena nije samo depilirao, već i ošišao te mu tako podario divnu novu frizuru. U to vrijeme, Soraja i Švabo su se kupali, a ona je iskoristila bazen za improvizaciju svog spota. Naime, u bazenu je zamišljala da snima spot za svoju pjesmu.

Publika su joj u toj prigodi bili Milan, Ema i Mila koji su je bodrili. U to vrijeme Slavica i Nemeš pripremali su večeru. Nakon toga otišli su na spavanje, a Big Brother je ukućane probudio kukurikanjem pijetla. Slavica je bila u ispovjedaonici, gdje joj je priopćeno da svi ukućani moraju promijeniti baterije na svojim bubicama jer će u protivnom biti kažnjeni. Ubrzo je Nikola otišao u ispovjedaonicu, a dobio je kuvertu u kojoj je napisan dnevni zadatak za ukućane.

U dnevnom zadatku istaknut će svoju kreativnost i talent. Naime, kandidati su podijeljeni u grupe od po troje, a predstavljaju četiri tima koja će se natjecati u umjetničkom plivanju. Između ostalih, u timu su zajedno Soraja, Slavica i Džordž. Ukućani imaju slobodu u osmišljavanju koreografije. Za vrijeme uvježbavanja koreografije, Soraja je zajašila Džordža, a on je samo zbunjeno nastavio slušati što žele njegove partnerice u timu.

Pročitajte više