Video: Soulfingersi osvajaju Španjolsku!

MADRIDSKA agencija Divertia Smile Company i grupa Soulfingers ovih su dana započeli suradnju na promociji Soulfingersa na španjolskom tržištu. Agenti su slučajno naletjeli na Soulfingerse i ne krijući oduševljenje ponudili im dugoročniju suradnju koja obuhvaća nastupe na trgovima, u klubovima, u casinima i na eventima u većim gradovima i turističkim destinacijama diljem Španjolske.

Španjolski agenti su prepoznali strast, entuzijazam, zabavnost, optimizam i konceptualnost projekta te izabrali cjeloviti spot Soulfingersa "Santa Claus is coming to town" kao korporativnu čestitku svim svojim globalnim poslovnim partnerima uz vlastite poruke te na taj način otpočeli plasman Soulfingersa na španjolskom tržištu.

Braća Denis i Haris poručuju da im izrazito imponira da je u zemlji Dalija, Gaudija i Almodovara prepoznat njihov koncept i temperament kao nešto što bi se vrlo dobro uklopilo u buran i slikovit danonoćni život Španjolske.

"Bit će to braća soul Lolek i soul Bolek u epizodi Viva Espana! Sudeći po filmovima, ne znamo ima li tamo zabavi kraja. Tamo se ljudi beskrajno vole. U 35. minuti filma obično počnu frcati i noževi, strast je u uredu, prometu, politici... Kako li je tek u zabavi?“, konstatirali su Denis i Haris kroz smijeh.

Pročitajte više