Video - Splitski festival: Severina angažirala 70-godišnje plesačice

 

SINOĆ se na splitskim Prokurativama održala druga po redu večer 49. Splitskog festivala zabavne glazbe. Čim je potvrđen nastup Severine, odmah je bilo jasno kamo će otići cijela pozornost, što gledatelja, što medija. Međutim, o Severini se može pričati kao o zvijezdi večeri, ali ne i kao o pobjednici.

Sevka je staricama platila smještaj u hotelu, te razne izlete i  ručkove

Naime,  pobjednici druge večeri su Đani Stipaničev i klapa Sv. Juraj HRM s pjesmom "Mali Paškin" Harija Rončevića, a malu pomoć za privlačenje dodatne pažnje Severini su dale i 70-godišnje mažoretkinje. Pjevačica je odlučila angažirati vremešne mažoretkinje za nastup, ali ne samo to. Naime, Sevka im je, osim džeparca, platila smještaj u hotelu te razne izlete i ručkove.

Osim Đanija u završnicu splitskog festivala ušli su i Alen Nižetić i klapa "Kamen", Jole, Dean Dvornik i Cubismo, Giuliano, Vinko Coce, grupa Magazin, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Tedi Spalato i muška klapa Filip Dević, kvartet Grdelini, te Alka Vuica. Za danas je zakazana finalna večer nakon koje ćemo saznati tko je pobjednik 49. po redu Festivala zabavne glazbe na Prokurativama u Splitu.
 

Pročitajte više