VIDEO Starleta proslavila razvod trčeći potpuno gola po dvorištu (18+)

Foto: Instagram

JODIE MARSH izazvala je lavinu komentara i reakcija videom na svom Instagram profilu u kojem je objavila kako se njezin razvod i službeno priveo kraju.

Naime, starleta i bivša bodybuilderica razvod je proslavila trčeći potpuno gola po svom dvorištu. Na sreću njezinih pratitelja, sve je snimila i objavila na Instagramu.

"Ovo je najbolji dan u mom životu! Službeno sam razvedena! Trčim gola po svom dvorištu kako bih proslavila. Ponovno sam rođena i konačno slobodna. Nikad nisam bila sretnija, a svima koji su u nesretnoj vezi poručujem: oslobodite se i nemojte se bojati", započela je Jodie svoj status.

"Nemojte ostajati u lošim vezama iz krivih razloga. Živi svoj život za sebe, tvoja istinska sreća je u tebi. Zapamti, ti si nevjerojatna i kontroliraš svoju sudbinu, budi svjesna svoje vrijednosti. Ovo je bila skupa lekcija koju sam naučila i nemoj raditi iste pogreške kao ja. Slušaj svoj instinkt. Ovo je nova, sretna i solo Jodie Marsh", nastavila je.

"P.S. Ironično je što sam na današnji dan prije točno godinu dana izbacila muža iz kuće i promijenila brave", zaključila je starleta svoj status.

37-godišnjakinja se udala za Jamesa Placida 2015. godine no ubrzo je shvatila da nije sretna i pokrenula postupak za razvod braka koji je tek sad i službeno okončan. 

Pročitajte više