VIDEO Stjuardesa Emiratesa uhvaćena kako prelijeva nepopijeni šampanjac natrag u bocu

Screenshot: Youtube

NA INTERNETU se nedavno pojavio video u kojem je putnik snimio jednu od stjuardesa Emiratesa kako vraća šampanjac natrag u bocu, piše Daily Mail.

Putnik iz Rusije, Yevgeny Kayumov, slučajno je snimio video i podijelio ga na svom Instagramu, te označio profil kompanije.

"Slučajno sam snimio ovaj video, nisam u prvi mah ni primijetio da ona vraća nedovršeni šampanjac u bocu. Je li to normalna praksa u Emiratesu?", upitao ih je.

Njegovi su pratitelji imali različite komentare. Od onih gdje su ga prekoravali što je snimku podijelio jer bi djevojka zbog toga mogla izgubiti posao, do onih koji tvrde da se nema ništa loše u njenoj štedljivosti. 

Emirates se također oglasio o incidentu.

"Emirates se oduvijek trudi svojim putnicima osigurati najbolju kvalitetu usluge. Ponašanje na ovoj snimci nije u skladu s tim standardima. Trenutno provodimo istragu", rekao je glasnogovornik.

Tema se pojavila i na Redditu gdje se našlo mnogo komentara koji se tičnu pitanja higijene i bakterija. Jedna stjuardesa je ipak ponudila objašnjenje. 

"Pretpostavljam da je nedovršeni šampanjac točila natrag u bocu kako bi ga izlila odjednom kad avion poleti. Ja sam stjuardesa, nije nam dopušteno izlijevati tekućinu dok je avion na tlu", rekla je djevojka.  

Pročitajte više