VIDEO "Sakrila bih i nikome ne bih rekla": Evo što bi neki napravili s 850.000 eura

Foto: Index Video/DD Video Lab

NEKI bi nastavili školovanje, drugi uložili u motor, a treći kupovali nekretnine po Jadranu. Pitali smo stanovnike Osijeka i Rijeke što bi napravili da osvoje 850.000 eura - trenutni iznos RIZK Mega Jackpota. Toliko velik dobitak česta je maštarija gotovo svake osobe, pa su odgovori većinom bili spremni, poneki čak i previše iskreni.

"Uložio bih u hranu i alkohol", rekao je jedan sugovornik potpuno otvoreno. Bilo je i odgovora poput onih da bi novac sakrili i nikome ne bi rekli. Naravno, tu su standardni odgovori poput kupovina nekretnina ili ulaganja u obrazovanje, a bilo je i humanitaraca koji su istaknuli da bi 850.000 eura uložili u potrebite. Za više detaljnih odgovora i vlastitu procjenu jesu li sugovornici bili iskreni, pogledajte video u nastavku.

Možda neki odgovori i jesu bili laž ili barem pogrešna pretpostavka, no šansa za dobitak to nikako nije. RIZK Mega Jackpot svakim danom raste dok ga netko ne osvoji, a trenutno je preko 850.000 eura. Što biste vi napravili da osvojite ovaj jackpot?

Možda zvuči kao nerealna opcija, ali šanse su realne. Razmislite i zamislite što bi bilo da se to zbilja dogodi i da to zbilja postane vaša stvarnost. Razmislite biste li i vi ulagali u nekretnine, obrazovanje i posao, kao mnogi u videu, ili su vaši planovi s tolikim budžetom potpuno drukčiji. Nikad nećete doznati kolika je vaša sreća ako u konačnici ne zaigrate.

Sadržaj donose Index i RIZK Casino u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Pročitajte više