Video - Taylor Swift katastrofalno pjevala na Grammyjima: "Krivi su tehnički problemi"

NEKOLIKO dana nakon dodjele nagrada Grammy, glazbeni kritičari su popljuvali izvedbu Taylor Swift koja je otpjevala dvije pjesme u duetu s pjevačicom Stevie Nicks. Sada je reagirala i sama pjevačica koja je svoju katastrofalnu izvedbu opravdala "tehničkim problemima". "Imali smo problem s glasnoćom slušalice u njezinom uhu zbog koje na probi nije mogla čuti svoj glas", rekao je menadžer pjevačice.

Također, dodaje, nije riječ o Američkom Idolu ili nekom sličnom natjecanju da bi se trebali natjecati tko će bolje otpjevati. "Ovdje je riječ o pravom glazbeniku i o tome da tehnički uvjeti nisu uvijek savršeni", priznaje Scott Borchetta.

Da pjevačica zaista nema sreće kada su u pitanju javni nastupi dokazuje i gaf koji joj se dogodio na dodjeli MTV-jevih Video Music Awardsa kada joj je tijekom preuzimanja nagrade za najbolji ženski video, pripiti Kanye West uzeo mikrofon iz ruku. "Taylor, jako sam sretan zbog tebe i dat ću ti da završiš, ali Beyonce je ta koja je imala najbolji video svih vremena", izjavio je Kanya i tako osramotio country pjevačicu.

Ipak, njezin talent prepoznali su mnogi diljem svijeta što dokazuje i činjenica da je njezin album "Fearless" prodan u preko pet milijuna primjeraka i tako postao najprodavaniji album u prošloj godini. Također, Taylor je preuzimanjem nagrade Grammy za najbolji album postala najmlađa umjetnica koja je primila tu prestižnu nagradu.

Pročitajte više