VIDEO Teoretičari zavjera tvrde da su pronašli dokaz da se na Marsu vodio rat

Foto: 123rf

TEORETIČARI zavjera do sad su više puta uočili neobične predmete na Marsu, a prema najnovijim tvrdnjama ovaj put su na susjednom planetu uočili topovsku kuglu.

Na fotografiji koju je snimio NASA-in Curiosity Rover jedan je YouTuber uočio pravilnu metalnu kuglu za koju smatra da je topovsko tane.

Neki su otišli i korak dalje tvrdeći da je ovo dokaz rata na Marsu.

"Ova metalna kugla je savršenog oblika i odgovara veličini topovske kugle", rekao je Scott C. Waring koji tvrdi da je ovo stopostotni dokaz rata na Marsu.

Dodao je da je kamenje oko kugle dokaz civilizacije koja je ranije tamo postojala te da je kugla ispaljena na planet kako bi uništila njegovu atmosferu.

Superinteligentni Rus tvrdi da je stigao s Marsa: "Znam za tajnu koja će promijeniti život na Zemlji" 

"Vjerujem da su ova kugla i milijuni sličnih namjerno ispaljeni na Mars iz svemira kako bi uništili njegovu atmosferu. Dovoljno velika kiša meteora mogla bi uništiti Marsovu atmosferu i izbrisati sav život s površine planeta", kaže on.

Ipak, nisu svi toliko uvjereni u njegove tvrdnje.

"Izgleda kao da je umjetno proizvedena, ali čak i na zemlji pronalazimo izrazito pravilne kamene oblike koji su nastali silama prirode. Bez da smo propisno ispitali kuglu ne možemo donositi zaključke da se radi o vanzemaljskoj aktivnosti", rekao je Nigel Watson, autor knjige o istraživanju NLO-a.  

Pročitajte više